It is currently 21 Aug 2019 18:32

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject: Re: HL2.exe errorssssss
PostPosted: 25 Oct 2011 17:38 
Offline
Pea Nut
User avatar

Joined: 15 Mar 2009 00:08
Posts: 60
Location: Sweden
Quote:
Eventhough I highly doubt 'goomba' being able to crash the game, it got me thinking about classrestrictions as that's the only plugin which remotely deals with the class select menu.

To be safe and just as a test, I removed all the addons from 07 apart from sourcebans ofcourse.

I'm able to choose class now without crashing, let me know if you want to troubleshoot which plugin that caused the crashes (enable them one by one until crashing occurs). We have to get Goomba back online ASAP! :D

_________________
ErnoT


Top
   
 Post subject: Re: HL2.exe errorssssss
PostPosted: 25 Oct 2011 18:02 
Offline
(>Nutter<)
User avatar

Joined: 01 Nov 2008 18:09
Posts: 4236
Location: Lincolnshire
We need a plugin that bans Jace from the goomba :!: :!: :)


Top
   
 Post subject: Re: HL2.exe errorssssss
PostPosted: 25 Oct 2011 18:26 
Offline
(>Nutter<)
User avatar

Joined: 08 Dec 2008 13:21
Posts: 1549
Location: Leeuwarden, Netherlands
Quote:
We need a plugin that bans Jace from the goomba :!: :!: :)
Fortunately he'll be away on holiday the next couple of weeks :twisted:

_________________
There is always a Torn in garage.

If you say "plz" because it is shorter than please, then I'll say "no" because it is shorter than yes.


Top
   
 Post subject: Re: HL2.exe errorssssss
PostPosted: 25 Oct 2011 18:27 
Offline
(>Nutter<)
User avatar

Joined: 28 Oct 2008 11:07
Posts: 1695
Quote:
Quote:
no crashes here since last update ^^
Have you been on 07?
nope XD - maybe thats why.. joking.. sort of ;)

_________________
Some days it aint worth gnawing through the straps


Top
   
 Post subject: Re: HL2.exe errorssssss
PostPosted: 25 Oct 2011 18:45 
Offline
Crunchy Nut
User avatar

Joined: 23 Jan 2009 19:32
Posts: 255
Excellent. Thanks for the hard work Cel.

Will be on later...

It might not be goomba - just assuming that sort of plugin won't be used everywhere so wouldn't be as thoroughly tested as others. But I'm sure there's tons of servers that have class limits of some kind.


Top
   
 Post subject: Re: HL2.exe errorssssss
PostPosted: 25 Oct 2011 19:27 
Offline
(>Nutter<)
User avatar

Joined: 13 Jan 2009 11:31
Posts: 2204
Not all of them use the same server mod for that, Bob.
Ours as far as I know is .... *special*
:roll:
I will try to be staying for longer now. I really can't keep staying as late as before, I was getting my tf2 fix on the manor_event server and these crashes were enough of a reason for me not to play so much.

_________________
Quote:
please do be careful what you post. There are nutters about hehe.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited